Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het International Hospitality and Tourism College Curaçao heeft haar deuren maandag geopend.

opleidingDe school vertelt te zijn gestart om de gemeenschap te helpen groeien als een toeristische bestemming. ,,IHTC heeft bijna twee decennia ervaring in onderwijs op het gebied van gastvrijheid en toerisme op verschillende niveaus, in Suriname, Guyana en Jamaica. Gezien de noodzaak van gastvrijheid en toeristische ontwikkeling op Curaçao, wil IHTC bijdragen door kwaliteitsonderwijs te bieden dat het eiland in staat stelt een serieuze speler te zijn in de wereldwijde toeristische industrie. Door opleidingen en certificaten aan te bieden die in meer dan 80 landen worden erkend, voldoet IHTC aan de internationale normen en eisen van de hedendaagse horeca en het toerisme”, aldus het instituut.
Op Curaçao zal IHTC cursussen aanbieden van line-level, tot een Bsc-graad, evenals programma's die zijn afgestemd op de behoeften van individuele bedrijven.
Op 2 september hield IHTC een open huis in Soli Deo aan de Chuchubiweg 17, om geïnteresseerden meer gedetailleerde informatie te bieden, maar ook voor leraren die geïnteresseerd zijn in het geven van lessen op IHTC.
Meer informatie is te krijgen via de nummers 6764592 of 5400177 en via de e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).