Curaçao heeft een topprestatie geleverd tegen reus Verenigde Staten (VS). Het was de beste voetbalwedstrijd van het toernooi tegen nummer 30 van de wereld.

voetbal,,Curaçao heeft het ons moeilijk gemaakt”, zegt de doelpuntmaker van de VS. Het blauwe team wist de stand op 1-0 te houden. De spelers en bondscoach Bicentini kunnen met trots terugkijken op een prachtig toernooi. Keeper Eloy Room is de held van het toernooi die heel wat ballen heeft tegengehouden. Aanvoerder Rhu-endly ‘Cuco’ Martina na afloop: ,,We hebben gevochten als leeuwen. We kwamen van ver."


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.