Ongeveer 4.000 mensen luidden verfrist het nieuwe jaar in bij alweer de tiende editie van de Unox nieuwjaarsduik vanaf Zanzibar op Jan Thiel Beach.

duik2Jong en oud was aanwezig, de sfeer was gezellig en er vonden geen incidenten plaats, zo laat een woordvoerder van het evenement weten. Voordat de deelnemers een plons konden wagen, werden ze opgewarmd met een brassband. Er werden 3.500 mutsen uitgedeeld en na de nieuwjaarsduik om 12.00 uur kreeg iedereen een kopje soep. Ook konden de deelnemers genieten van een dolfijnenshow, georganiseerd door het Sea Aquarium en danste het publiek op de muziek van dj’s Thomas en Boogieman.

Foto Zanzibar


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).