De Eindejaarsrace, die te boek staat als de gezelligste zeilrace van het jaar, beleefde gisteren haar vijfendertigste editie.

eindejaarsraceOpnieuw was de ronding van de bootboei midden in de Sint Annabaai het hoogtepunt, vol met spannende tactische bewegingen van de zeilboten om de daar aanwezige draaiwinden te beheersen, en mooie fotomomenten voor de toeschouwers die de kades aan weerszijden van de baai bevolkten. Hoewel de vijf identieke J-24 boten voor een prachtig beeld zorgden, streek het blauwe jacht Venus Callipyge met de winst, gevolgd door de Curaçao Marine en de Red Snapper. Traditiegetrouw kregen de eerste vaartuigen een door het lot bepaalde prijs tijdens een eveneens traditionele after sail party.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).