Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Aruba, Bonaire en Curaçao waren het decor van de halve finale van het Duitse tv-programma The Bachelorette. Vrijgezel Nadine Klein bracht haar drie droomdates door op de ABC-eilanden. Eén op ieder eiland.

bacheloretteDe Curaçao Tourist Board (CTB) stelt zich hiermee op de Duitse markt te hebben geprofileerd als een romantische en afwisselende vakantiebestemming. Tijdens de droomdate hebben zij verschillende activiteiten en locaties aangedaan.
De droomdate van Nadine Klein met kandidaat Filip Pavlovic, die plaatsvond op Curaçao, begon met een spannende abseilsessie vanaf de koningin Julianabrug, met een spectaculair uitzicht over Willemstad. Daarna volgde een toer in de vintage Volkswagenbus ‘Betty’, wat een beter beeld gaf van de natuur en het landschap van Curaçao. De twee tortelduifjes genoten tijdens een stop op een privéstrand, vlak bij Playa Porto Marie, van een romantische picknick. En zij sloten de date af met een exclusief diner bij het Baoase Luxury Resort, waar het paar ook overnachtte.
De opnames, die al in juni van dit jaar plaatsvonden, werden ondersteund door de CTB. Curaçao is via de sociale media en de website van de show gepromoot en tijdens de reclameblokken van de halve finale konden de kijkers een trip naar het eiland winnen. De CTB stelt dat het bewustzijn van Curaçao als vakantiebestemming onder de kijkers is vergroot, wat gezien de inaugurele vlucht van de Duitse luchtvaartmaatschappij Condor in november erg belangrijk is.
De aflevering waarin Curaçao te zien was, was de best gewaardeerde uitzending tijdens primetime. In totaal volgden 1,99 miljoen mensen de uitzending op RTL.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.