Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Dubbel feest, zaterdagavond: Izaline Calister als hoofdact van het Caribbean Queens Concert, met de andere queens Mafalda Minguel en Shirma Rouse, in Renaissance, en tegelijkertijd op de Kleine Werf een hilarische show van Jandino Asporaat.

jandino
,,Judeska wacht op jullie!” zo kondigde stand-upcomedian en presentator Jandino Asporaat (36) van tevoren via social media aan. De show was een spektakel en een feestje, met muzikale optredens, band, en publiek dat giert van het lachen, vooral om Judeska als bekendste typetje.
Gein trappen om menselijke situaties. Preken doet hij niet. Jandino Asporaat is terug op Curaçao, waar hij tot zijn elfde woonde, bij een tante, in een bouwvallig huisje, waar hij weinig had, op een matje op de grond sliep, en waar hij nog regelmatig naar terug verlangt. Omdat hij zich rijk voelde met datgene wat hij wel had: een grote tuin, lol met andere kinderen uit de buurt, ravotten in een oude spijkerbroek, en een dagje naar het strand was feest. ,,Al verdien ik nu goed, ik ben nog steeds die gast uit dat krot op Curaçao. Dat herinnert mij eraan dat mijn rijkdom niet in geld en spullen zit, maar in mijn gezin, familie en vrienden”, aldus Asporaat in een interview. Dus wat doet de entertainer, die in alle omstandigheden zichzelf blijft: grappen maken om wat hij meemaakt, wat hij om zich heen ziet. Dingen waar hij zelf om moet lachen. Op Curaçao heeft hij een schat aan ervaringen om uit te putten, en de comedian ging dan ook helemaal los, tot groot vermaak van het publiek.
Aan de andere kant van de Annabaai, in Renaissance, trad Izaline Calister op met een droomband van lokale stermuzikanten die haar voor deze gelegenheid begeleidden, onder aanvoering van pianist Randal Corsen. Bassist Eric Calmes, percussionist Pernell Saturnini, drummer Marlon Conradus, Rhazul Sebelon op kwarta, en vocalisten Yumarya Grijt en Rich Pieter, brachten met queen Calister een geweldige muzikale show. Mafalda Minguel en Shirma Rouse, die met hun eigen band optraden, vervolmaakten het unieke evenement Caribbean Queens in Concert.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).