Van een onzer verslagevers
Kralendijk/Willemstad - Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) stelt een tijdelijk vliegverbod in voor het personeel om dienstreizen met Insel Air te maken. Dat heeft woordvoerder Lucia Beck van RCN tegenover deze krant bevestigd.

insel
,,Het gaat om een tijdelijke preventieve maatregel totdat er meer duidelijkheid is over het veiligheidsaspect”, aldus Beck. De details van het tijdelijk vliegverbod voor het personeel van RCN worden later bekendgemaakt. Afgelopen woensdag maakte het Amerikaanse consulaat op Curaçao ook al bekend dat er een reisverbod geldt voor Amerikaans overheidspersoneel om dienstreizen met Insel Air te maken in verband met veiligheidsproblemen van de maatschappij.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).