Ondanks de ophef in de Staten gisteren, hebben de zeven nieuwe Statenleden de eed of belofte tegenover gouverneur Lucille George-Wout afgelegd. In een persbericht laat het Kabinet van de Gouverneur weten dat de Staten ter voldoening aan artikel 126 van het Kiesreglement van Curaçao, met inachtneming van artikel 45 van de Staatsregeling van Curaçao en het Reglement van Orde van de Staten hebben besloten tot toelating van de Statenleden Melvin Cijntje, Gassan Dannawi, Sherwin Leonora, Curtley Obispo, Yaël Plet, Henny Reinilia en Stephen Walroud. Op de foto de kersverse Statenleden met de gouverneur.

statenleden 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.