Ondanks de ophef in de Staten gisteren, hebben de zeven nieuwe Statenleden de eed of belofte tegenover gouverneur Lucille George-Wout afgelegd. In een persbericht laat het Kabinet van de Gouverneur weten dat de Staten ter voldoening aan artikel 126 van het Kiesreglement van Curaçao, met inachtneming van artikel 45 van de Staatsregeling van Curaçao en het Reglement van Orde van de Staten hebben besloten tot toelating van de Statenleden Melvin Cijntje, Gassan Dannawi, Sherwin Leonora, Curtley Obispo, Yaël Plet, Henny Reinilia en Stephen Walroud. Op de foto de kersverse Statenleden met de gouverneur.

statenleden 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).