Zes op de tien meisjes worden ervan weerhouden dingen te doen die ze graag willen, omdat zij zich zorgen maken over hun uiterlijk of wat anderen denken. AgpnaAsosiashon Di Guia PNA (AGPNA) wil daarin verandering brengen door de meisjes in te laten zien dat zij vrij zijn om zichzelf te zijn. AGPNA, de enige meisjespadvinderij op Curaçao, is een vrijwilligersorganisatie die al 85 jaar jonge meiden en tieners vorming geeft door hen mogelijkheden tot zelfontplooiing en ontwikkeling te bieden. Op 16 april verzorgt AGPNA in Sambil een programma voor meisjes tussen 4 en 17 jaar. Het evenement in de ochtenduren is gratis en bedoeld voor leden, maar ook meisjes die geen lid zijn van de padvinderij.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).