Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij de Isla-raffinaderij heeft een brand gewoed bij het zogenaamde new asphalt burning system. Isla2De brand brak gisteren omstreeks 9.00 uur uit. De brandweer van de raffinaderij wist de brand in een kwartier te blussen. De raffinaderij liet in een verklaring weten dat er geen persoonlijke ongevallen hebben voorgedaan. Ook kon de raffinaderij na de brand gewoon operationeel blijven. De brand veroorzaakte rookwolken, maar zorgde niet voor stankoverlast, aldus de Isla. Een team van de raffinaderij onderzoekt nu hoe de brand is ontstaan. Ook is het ministerie van Gezondheid Milieu en Natuur op de hoogte gebracht van het incident.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).