Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De aanvoerder van het Curaçaose voetbalelftal Cuco Martina heeft bij zijn club Southampton in de Premier League hoge ogen gescoord.

Al in de negentiende minuut opende hij de score met een fenomenaal afstandsschot met de buitenkant van zijn rechtervoet en daarmee werd hij de eerste international van Curaçao die ooit tot scoren kwam op het hoogste niveau in Engeland.
Cuco Martina kan het zo snel na de wedstrijd tegen Arsenal (4-0 zege) nog niet geloven, zegt hij tegen Voetbal International. ,,Het is gek om te zeggen, maar het was wel een goed schot, denk ik. De coach heeft me de kans gegeven en ik moest me bewijzen”, aldus de Curaçaose topvoetballer die eerder onder meer voor FC Twente en RKC Waalwijk speelde.
Zijn medespeler Shane Long, die zelf twee keer scoorde, heeft alle lof voor zijn teamgenoot. ,,Hij doet het uitstekend in trainingen en heeft deze kans verdiend.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).