Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Vakantieplan Masterminds is onlangs op bezoek geweest bij het Marine Education Center te Carmabi op Piscadera.


De kleintjes bezochten daar het MEC-museum waar ze verschillende soorten koraal die in de zee rondom Curaçao leven, konden zien. Ook hebben de kinderen illustraties van de verschillende soorten haaien kunnen zien en heeft een museummedewerker hun alles over haaien verteld. Buiten konden de kleine bezoekers gezellig onder een boom zitten en plaatjes inkleuren.
Kinderen kunnen deze week voor 1 gulden het MEC-museum van Carmabi bezoeken. Het museum is open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Entree voor volwassenen kost drie gulden. Neem voor meer informatie contact op met Carmabi via telefoonnummer 4624242.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).