Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Vakantieplan Masterminds is onlangs op bezoek geweest bij het Marine Education Center te Carmabi op Piscadera.


De kleintjes bezochten daar het MEC-museum waar ze verschillende soorten koraal die in de zee rondom Curaçao leven, konden zien. Ook hebben de kinderen illustraties van de verschillende soorten haaien kunnen zien en heeft een museummedewerker hun alles over haaien verteld. Buiten konden de kleine bezoekers gezellig onder een boom zitten en plaatjes inkleuren.
Kinderen kunnen deze week voor 1 gulden het MEC-museum van Carmabi bezoeken. Het museum is open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Entree voor volwassenen kost drie gulden. Neem voor meer informatie contact op met Carmabi via telefoonnummer 4624242.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.