Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Teatro Luna Blou was onlangs op bezoek in buurthuis Montaña.

 

Daar werd een voorstelling gegeven van Identi-Dance en Hotel La Tentashon. Zoals elk jaar wil Teatro Luna Blou met educatieve projecten het theater dichterbij brengen voor geïnteresseerden. De voorstelling in Montaña was ook ter promotie van de activiteiten in de buurt voor de komende maanden. De optredens werden door de bezoekers enthousiast ontvangen en dat zorgde voor een uitstekende sfeer. Er werden al veel inschrijvingen geboekt voor de komende projecten Theater in de Wijk en Luna Yen.
Theater in de Wijk zal van 17 tot 22 augustus in Montaña worden gehouden. Er worden workshops gegeven in zang, dans en toneel. Voor de jeugd is er de talentenjacht Luna Yen. Zij krijgen daarvoor begeleiding en kunnen auditie doen. De inschrijving staat open voor talenten uit Montaña, Sta. Rosa en Fuik en omgeving bij Teatro Luna Blou en het buurthuis van Montaña.

Foto Teatro Luna Blou


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).