Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De 14-jarige jongen R.L.Y wordt verdacht van de moord op de 90-jarige Frensio Pascual Sambre. Dat heeft de politie gisteren laten weten. Hij werd woensdag om 21.00 uur gearresteerd op verdenking van de roofmoord.
De moord op Sambre schokte de gemeenschap. Hij lag op bed met de handen en benen vastgebonden en leek te zijn gewurgd, zo meldde de politie na de vondst van het lichaam. De man werd op 2 april dood aangetroffen in een huis in Rio Magdalena (bij Soto, Bandábou), nadat de politie een melding kreeg over het levenloze lichaam van de man.
In de kamer lag eveneens een kapotte kluis en geld op de grond. De politie deed meteen na de moord een oproep aan getuigen om zich te melden. De arrestatie woensdag vond plaats op een voetbalveld aan de Kaya Piede Natural in Tera Kòrá. De jongen is voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en zit vast in afwachting van verder onderzoek.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).