Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Er kan weer gespeeld worden in het volle licht bij het Tio Daou Ball Park. De Curaçao Baseball Week (CBW) heeft nieuwe stadionlampen gedoneerd aan het baseballpark.

Dat lampen zijn bekostigd door een donatie uit de CBW-veiling van eind vorig jaar. Naast de donatie aan het Tio Daou, komt het resterende bedrag ten goede aan alle 16 Little League-organisaties die Curaçao rijk is.
,,Wij zijn ontzettend blij en gelukkig met de schenking en installatie van de nieuwe stadionlampen. De mogelijkheden om in avonduren te trainen en wedstrijden te spelen, is essentieel voor de ontwikkeling van de baseballsport”, aldus Lipo Elhage, namens het Tio Daou Ball Park.
Vincent Zrour namens de CBW: ,,Sinds de eerste editie in 2013 steunt het Tio Daou Ball Park de Curaçao Baseball Week. Dankzij deze steun is het mogelijk om de Kids Clinics en Ball Park Night te hosten in het stadion en krijgt Curaçao de kans hun helden in het echt te ontmoeten. Namens de CBW-organisatie helpen we het Tio Daou graag in de verbetering van de faciliteiten en staan we achter dit succes van en voor Curaçao.”
De Curaçao Baseball Week 2015 vindt plaats van 27 november tot 4 december 2015. Dit jaar zal de CBW worden afgesloten met een ‘Ball Park Night’ in het Tio Daou. Meer informatie over de CBW is te vinden op de website van de organisatie of via de Facebookpagina.
www.curacaobaseballweek.com


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).