De speciale actie van Revive Gomezplein heeft zaterdagmiddag bijna 4.000 gulden opgeleverd.

 

Bij de actie konden donateurs hun naam op de Wall of Friends laten zetten. Er kwamen in een paar uur zo’n 120 mensen langs, zegt Gonneke van den Kieboom van Creative Lab, die de crowdfundingactie organiseert. Van 46 mensen kreeg de organisatie geld, in totaal 730 euro en 2.450 gulden. Voor het weekend stond de teller op de website Kickstarter.com op 6.000 euro. Het doel is 38.500 euro. Woensdag wordt in Museo di Punda voor genodigden een presentatie van de actie gegeven en vertelt Jorge Cuartas over de geschiedenis van het Gomezplein.

Foto Pet Holman


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.