Al het nieuws

Als je elke dag geconfronteerd wordt in de media met informatie over corruptie, gevolgd door een hele lijst van verkeersongevallen, gewelddadige overvallen en uitglijders in overheidsbeleid, wordt het soms te veel! Dat is nu met mij het geval! Je wordt er niet goed van! Je zoekt dan naar de oorzaak. Helaas ben ik tot de slotsom gekomen dat het aan onze eigen ‘laat maar waaien mentaliteit’ ligt. Natuurlijk overheerst de corruptie, uitgerekend daar waar beleid en voorbeeldig gedrag de weg moeten wijzen! Wij weten het allemaal en we praten er niet over, laat staan dat we aangifte doen, zoals ‘Fundashon Akshon Sivil’ wel gedaan heeft! Pas wanneer er meer organisaties komen als FAS, zullen we ons land kunnen verlossen van deze corruptieve mentaliteit.
Joseph ‘Jopi’ Hart, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.