Alton Paas-stichting gekozen voor goede doel 2023

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Edson Hato, een Curaçaose ondernemer in Nederland, in een inspirerende inzet voor het welzijn van mensen met fysieke beperkingen, heeft een krachtige fondsenwerving georganiseerd ten behoeve van de Alton Paas-stichting op Curaçao.

F04 Samen verschil maken cmykHet doel van deze opmerkelijke inspanning is om degenen die te maken hebben met fysieke uitdagingen te helpen een volwaardig leven te blijven leiden. De Alton Paas-stichting heeft een langdurige reputatie opgebouwd in het bieden van essentiële diensten en ondersteuning aan mensen met fysieke beperkingen op Curaçao. Door hun inzet kunnen individuen met dergelijke uitdagingen deelnemen aan de maatschappij en genieten van een bevredigend leven.

De stichting gelooft dat mobiliteit een cruciaal aspect is om dit te bereiken en daarom heeft Edson Hato de leiding genomen in het organiseren van een fondsenwerving om een tweezitter aan te schaffen voor vervoersdoeleinden. De fondsenwerving, die begon op 5 april 2023, heeft al aanzienlijke vooruitgang geboekt. Met de steun van Edson Hato’s team en andere toegewijde bijdragers zijn er tot op heden 32 donaties verzameld, die een totaalbedrag van 771 euro vertegenwoordigen. Hoewel dit een bewonderenswaardige prestatie is, is er nog steeds een ambitieus doel voor ogen: 65.000 euro om de aanschaf van de tweezitter te realiseren.

,,Samen kunnen we het verschil maken”, verklaarde Edson Hato. ,,Mijn partners en ik hebben besloten dat de Alton Paas-stichting het goede doel is voor 2023. We hebben een crowdfundingsactie gelanceerd om deze waardevolle organisatie te ondersteunen bij het bereiken van hun doel. We nodigen iedereen uit om bij te dragen, ongeacht de omvang van hun donatie. Elke bijdrage telt en wordt zeer gewaardeerd”, aldus Hato.

Voor degenen die willen bijdragen aan dit nobele streven, is er de mogelijkheid om te doneren via de Go Fund Me-pagina van de fondsenwerving. Deze pagina biedt meer informatie over het doel en de impact van de Alton Paas-stichting, evenals een video die het belang van hun werk belicht. De Alton Paas-stichting blijft een lichtend voorbeeld van toewijding aan het welzijn van mensen met fysieke beperkingen. Dankzij het leiderschap van Edson Hato en de steun van medeburgers, hoopt deze organisatie een tastbare en blijvende positieve invloed te hebben op het leven van velen op het eiland. Met het gemeenschapsgevoel dat wordt gedeeld door degenen die bijdragen aan deze fondsenwerving, wordt de weg geëffend voor een toekomst waarin een volwaardig leven voor iedereen mogelijk is, ongeacht hun fysieke beperkingen, zijn de verwachtingen van de organisatie.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.