Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Maduro & Curiel’s Bank (MCB) viert dit weekend voor de 17e keer op rij het vrijwilligersproject ‘Live Love Smile’.

F02project mcb 1Sinds gisteren voeren meer dan 700 vrijwilligers bestaande uit werknemers, familieleden, vrienden en sociale partners van MCB verschillende duurzame projecten uit in het teken van gezondheid, tuinbouw, schoonmaken en het herinrichten van verschillende speelterreinen van scholen.
Het MCB-personeel heeft onder andere ook een ‘mini mall’ ingericht waar meer dan 150 uitgenodigden van ‘sociale groepen’ kunnen winkelen, naar een schoonheidssalon kunnen gaan, kunnen eten en een fijne tijd kunnen hebben.
Ook heeft MCB de handen ineengeslagen met het ‘special-olympics’-team bij het organiseren van een Bolas-toernooi, waaraan 30 atleten samen met een ‘buddy’ zullen deelnemen op het strand bij Corendon Mangrove Curaçao Beach Resort.
Op een creatieve manier zullen meer dan 76 vrijwilligersprojecten uitgevoerd worden, met een grote impact voor een ieder die het nodig heeft.
Op 2 december hebben studenten en docenten van Maris Stella SBO samen met MCB het 25-jarige jubileum gevierd van de plaatsing van Willemstad op de Unesco werelderfgoedlijst.
De binnenstad was gastheer van meer dan 500 leerlingen die genoten hebben en de schoonheid van Willemstad hebben mogen ontdekken.
Daarnaast hebben drie andere scholen kunnen genieten van een vrolijke morgen waarbij ze een bezoek hebben gebracht aan een ouderentehuis, waar zij de bewoners verwenden met massages, manicures, pedicures en zelfs knipbeurten, speciaal voor de eindejaarsperiode.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.