De renovatie van Fort Amsterdam (Fòrti) is nog steeds gaande. FortiestaandOnder het kabinet-Schotte begon bouwbedrijf Willemstad in 2011 met de restauratie van de noordvleugel. Het monumentale regeringsgebouw was gevaarlijk bouwvallig geworden na storm Tomas in 2010. De verbouwing stilgelegd omdat er geen uitgaven meer mochten worden gedaan na de aanwijzing van de Koninkrijksregering. In 2014 besloot het kabinet-Asjes tot een complete renovatie van Fòrti. Inmiddels is de noordvleugel vergevorderd. In de zuidvleugel is begonnen met de perszaal en de werkkamers van de minister-president. Op de vraag wanneer de verbouwing klaar is en wat het prijskaartje is, wacht deze krant nog op een antwoord. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).