Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Korpodeko start met een ontwikkelingsfonds voor ontwikkelingsfonds. KorpodekoDat meldde Chesron Isidora, directeur van Korpodeko bij de persconferentie over de expositie rond het thema ‘Desaroyo’, die Korpodeko samen met het team van Landhuis Bloemhof organiseert. ,,Korpodeko is er voor de ontwikkeling van alle sectoren, dus ook voor kunst”, aldus Isidora. De feestelijke opening zal plaatsvinden op 14 mei. De opbrengst van de toegangskaartjes komt ten goede van het kunstenaarsfonds.
De kunstwerken in Landhuis Bloemhof worden allen vervaardigd op een driehoekig doek, waarmee Korpodeko haar tripartite relatie met de werknemers, overheid en publieke sector wil verbeelden. Ook zijn een aantal van de projecten die Korpodeko in de afgelopen 30 jaar heeft helpen ontwikkelen, te bezichtigen in een foto-expositie. Korpodeko roept mensen op om hun foto’s van Korpodeko-projecten in te leveren bij Landhuis Bloemhof om deze aan de expositie toe te voegen. De expositie is maandelijks op een andere plaats te bezichtigen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.