Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Julianabrug is het decor geweest van een spectaculaire stunt met een terreinwagen.

StuntenbrugOp onder meer Facebook en Instagram waren afgelopen weekend beelden te zien van de betreffende SUV, die gekanteld op alleen de rechter zijwielen over de brug racete. Speciaal hiervoor was de brug zondag van 6.30 tot 7.30 uur afgesloten voor het overige verkeer.
Het stuntteam, bestaande uit de uit Dubai overgekomen Abdulrahman Alraeesi, en de Curaçaoënaars Jenny Martis en Alexander Hanst, is ook op bezoek geweest bij minister president Gilmar Pisas.
Pisas laat op zijn Facebookpagina weten dat de Curaçaose regering de motorsport ondersteunt en verwijst hierbij ook naar het grote evenement ‘The Battle of the Islands’, dat onlangs op Curaçao plaatsvond en waar duizenden bezoekers op afkwamen.
,,De heer Abdulrahman erkende zelf dat, ondanks dat ons land klein is, we veel talent en potentieel hebben op het gebied van motorsport. In samenwerking met hem willen we ons bereik vergroten en grenzen overschrijden om op internationaal niveau actief te worden. Op deze manier kunnen we kennis vergroten en lokaal talent uitwisselen, waardoor Curaçao bekend wordt in het buitenland”, zo zegt Pisas.
Volgens de premier kan het bekender worden van Curaçao in Dubai belangrijke voordelen opleveren voor het eiland. Hij spreekt over zowel investeerders als toeristen die zo aangetrokken kunnen worden.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.