Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Consumenten kunnen voordat ze boodschappen gaan doen de app Mi Pòtmòni (Mijn portemonnee) raadplegen voor de voordeligste prijzen.

FPotmoniDe prijzen die de verschillende supermarkten, toko’s en minimarkten hanteren staan in de app die afgelopen vrijdag door het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) is gelanceerd. MEO wil daarmee consumenten helpen prijsbewust te shoppen.
Gebruikers kunnen in drie talen producten zoeken op naam, per categorie of per winkel. De foto van het product verschijnt vervolgens in beeld met de bijbehorende specificaties, waaronder gewicht. Gebruikers kunnen ook prijzen vergelijken. In één oogopslag is te zien waar het product het voordeligst verkrijgbaar is. Daarnaast kunnen gebruikers ook een boodschappenlijst aanmaken in de app.
Vooralsnog worden slechts de tarieven van supermarktartikelen gepubliceerd. Het is de bedoeling dat de app in de toekomst wordt uitgebreid. De app is up-to-date. MEO werkt regelmatig de prijzen bij. Ook kunnen gebruikers tips aandragen voor het verbeteren van de app via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of WhatsApp +59995621444.
Mi Pòtmòni is te downloaden via onderstaande website of via Google Play. Apple-gebruikers moeten nog even wachten. De iOS-versie is in ontwikkeling.
https://mipotmoni.meo.cw/


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.