Al het nieuws

Brigada di Seguridat heeft voor de eerste keer ‘The Ultimate Challenge Bootcamp’ georganiseerd voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

bootcampDoor deelname leerden de kinderen wat de brigade voor werkzaamheden doet, konden ze vriendschappen sluiten en werden de kinderen uitgedaagd om er zelf achter te komen wat ze allemaal in hun mars hebben. De eerste bootcamp vond plaats op 10 en 11 juli en de volgende staat gepland voor 17 en 18 juli. Tijdens de bootcamp leren de kinderen onder andere hoe ze een vlot moeten maken, en nemen ze deel aan een hindernisbaan en een speedmars. Alle deelnemers blijven tevens een nachtje slapen om een unieke ervaring op te doen. Voor de tweede bootcamp zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.
Foto Brigada di Seguridat


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).