Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Scuba Diving magazine publiceerde onlangs de resultaten van zijn 2023 Readers' Choice Award. In het novembernummer van 2022 wordt Bonaire in dertien categorieën erkend en wordt het eiland voor het dertigste opeenvolgende jaar genoemd als nummer één kustduikbestemming in de regio.

bonkustduikBijna zesduizend recreatieve duikers namen deel aan de dertigste jaarlijkse Readers' Choice Survey van het tijdschrift Scuba Diving om de beste duikbestemmingen ter wereld te noemen, waarbij de stemmen in verschillende categorieën werden geteld. Het ging om duikbestemmingen die de afgelopen twee jaar zijn bezocht. De reputatie van Bonaire als duikersparadijs blijft de duikwereld domineren, getuige de dertien verschillende prijzen die het eiland heeft gekregen waaronder zes nummer één beoordelingen. Niet alleen is het de nummer één kustduikbestemming. Het eiland ontving ook de eerste plaats in de categorieën beste duiken voor beginners, beste macroleven, beste snorkelen, beste gezondheid van het mariene milieu en onderwaterfotografie.
Volgens de ceo van Tourism Corporation Bonaire (TCB), Miles Mercera, moeten we dit vieren als gemeenschap omdat dit het harde werk en de eco-inspanningen erkent die door verschillende partners op het eiland zijn gedaan. ,,Dit wordt niet alleen beschouwd als een prijs, maar ook als een erkenning van wat echt belangrijk voor ons is, namelijk de synergie en liefde tussen moeder natuur en de menselijke natuur”, aldus Mercera.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.