Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Scuba Diving magazine publiceerde onlangs de resultaten van zijn 2023 Readers' Choice Award. In het novembernummer van 2022 wordt Bonaire in dertien categorieën erkend en wordt het eiland voor het dertigste opeenvolgende jaar genoemd als nummer één kustduikbestemming in de regio.

bonkustduikBijna zesduizend recreatieve duikers namen deel aan de dertigste jaarlijkse Readers' Choice Survey van het tijdschrift Scuba Diving om de beste duikbestemmingen ter wereld te noemen, waarbij de stemmen in verschillende categorieën werden geteld. Het ging om duikbestemmingen die de afgelopen twee jaar zijn bezocht. De reputatie van Bonaire als duikersparadijs blijft de duikwereld domineren, getuige de dertien verschillende prijzen die het eiland heeft gekregen waaronder zes nummer één beoordelingen. Niet alleen is het de nummer één kustduikbestemming. Het eiland ontving ook de eerste plaats in de categorieën beste duiken voor beginners, beste macroleven, beste snorkelen, beste gezondheid van het mariene milieu en onderwaterfotografie.
Volgens de ceo van Tourism Corporation Bonaire (TCB), Miles Mercera, moeten we dit vieren als gemeenschap omdat dit het harde werk en de eco-inspanningen erkent die door verschillende partners op het eiland zijn gedaan. ,,Dit wordt niet alleen beschouwd als een prijs, maar ook als een erkenning van wat echt belangrijk voor ons is, namelijk de synergie en liefde tussen moeder natuur en de menselijke natuur”, aldus Mercera.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).