Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Tourism Corporation Bonaire (TCB) gaat een langdurige samenwerkings- en marketingovereenkomst aan met de lokale en bekroonde windsurfers Amado Vrieswijk, Elton ‘Taty’ Frans en Youp Schmit.

bonsurfDe deal met de drie professionele atleten werd afgelopen vrijdag bezegeld bij The Frans Paradise waarbij de drie zijn erkend als ambassadeur van Bonaire.
,,Dit is het begin van een geweldig nieuw hoofdstuk voor Bonaire. We zijn dankbaar voor het werk en de toewijding van onze lokale professionele windsurfers die als atleten de uitdaging met de wereld aangaan, maar tegelijkertijd een stukje delen van waar het allemaal om gaat op Bonaire. Een sportieve en creatieve gemeenschap waar we trots op mogen zijn. We zijn ervan overtuigd dat we deze boodschap kunnen delen met alle nieuwe potentiële bezoekers over de hele wereld, terwijl Taty, Amado en Youp de lat steeds hoger leggen en Bonaire op de kaart zetten als windsurfparadijs’, aldus TCB-directeur Miles Mercera.
Wereldkampioen Amado Vrieswijk zegt superenthousiast en blij te zijn met de steun en kijkt uit naar de samenwerking. Taty Frans kan zijn gevoelens moeilijk onder woorden brengen. ,,Ik voel me tegelijkertijd angstig, vereerd, speciaal, opgewonden en gelukkig. Dit nieuwe samenwerkingsavontuur met de TCB is iets geweldigs en ik geloof dat het allemaal uitstekend zal uitwerken. Bonaire is een leuk en rustig eiland en we moeten het over de hele wereld vertegenwoordigen”, aldus Frans.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.