Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - De Universiteit van Curaçao (UoC) en de Tourism Corporation Bonaire (TCB) zijn een samenwerking aangegaan om lokale talenten op Bonaire op te leiden in de toeristische en hospitalitysector op hbo-niveau.

bonopleidingBonaire verwacht volgens de directeur van TCB, Miles Mercera, een enorme groei binnen de toeristische sector. Volgens Mercera komen er 1.000 tot 1.200 werkplekken bij en hij zegt daarom blij te zijn dat TCB gaat samenwerken met de UoC om het International Hospitality & Tourism Management program (IH&TM) aan te bieden aan lokale talenten op Bonaire. Het gaat om een vierjarige opleiding die is opgezet naar aanleiding van de vraag vanuit de sector. De studenten worden breed opgeleid, waarbij er veel aandacht uitgaat naar de ‘hospitality mindset’, innovatie en duurzaamheid. In het programma wordt veel aandacht besteed aan praktische ervaring. De UoC biedt de studenten van Bonaire de mogelijkheid om op de campus van de universiteit te verblijven.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).