Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Philipsburg - Gouverneur Eugene Holiday heeft bewoners opgeroepen om tijdens de feestdagen te reflecteren. gouverneur,,Terwijl we deze kerst vieren en nieuwe herinneringen creëren, laten we de tijd nemen om na te denken over de gunstige, de niet-zo-gunstige en de ongunstige ontwikkelingen in ons leven en onze samenleving in 2019”, zei Holiday in zijn kerstboodschap.
,,Daarbij is het belangrijk te erkennen dat we gezegend zijn en op de proef zijn gesteld, zowel individueel en als natie. En terwijl we dat doen, moeten we dankbaar zijn voor de gunstige ontwikkelingen en bedenken dat we uitdagingen - sociaal, ecologisch, financieel, economisch en politiek - in 2020 zullen blijven aangaan”, aldus de gouverneur van Sint Maarten. ,,Terwijl we deze kerst vieren, moedig ik je daarom aan om het blijvende licht van de liefde voor Kerstmis te gebruiken om vrede te brengen waar er onenigheid is, om de krachten te bundelen om de uitdagingen aan te gaan waarmee we individueel en als volk worden geconfronteerd om met onze partners samen te werken en om onze buren in nood te helpen.”
De gouverneur vervolgde: ,,Laten we bij het vieren van Kerstmis onder familie en vrienden besluiten een toekomst op te bouwen, geleid door het blijvende licht van de liefde voor Kerstmis. Door voort te bouwen op een basis van hoop, vrede, vreugde en zorg voor elkaar, vertrouw ik erop dat we in de toekomst het welzijn van iedereen in onze gemeenschap zullen blijven bevorderen en daarmee een meer zorgzaam, verenigd, rechtvaardig, gelukkig en duurzaam Sint Maarten.”


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).