Al het nieuws

De interim-regering van Sint Maarten is gisteren beëdigd door gouverneur Eugene Holiday en telt vijf ministers onder leiding van Silveria Jacobs als minister-president.

sxmregeringArdwell Irion treedt op als minister van Financiën en minister van Onderwijs, Cultuur, Jeugd en Sport. Egbert Jurendy Doran zal de functies van minister van Justitie en minister van Volksgezondheid, Arbeid en Sociale Zaken vervullen. Rene Violenus wordt minister van Toerisme en Economische Zaken en Chris Wever behoudt zijn functie als minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening, Milieu en Infrastructuur.
Foto Gouverneur


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).