Al het nieuws

De interim-regering van Sint Maarten is gisteren beëdigd door gouverneur Eugene Holiday en telt vijf ministers onder leiding van Silveria Jacobs als minister-president.

sxmregeringArdwell Irion treedt op als minister van Financiën en minister van Onderwijs, Cultuur, Jeugd en Sport. Egbert Jurendy Doran zal de functies van minister van Justitie en minister van Volksgezondheid, Arbeid en Sociale Zaken vervullen. Rene Violenus wordt minister van Toerisme en Economische Zaken en Chris Wever behoudt zijn functie als minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening, Milieu en Infrastructuur.
Foto Gouverneur


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.