Al het nieuws

Philipsburg - Statenleden Luc Mercelina en Chanel Brownbill hebben de partij The United Democrats/St. Maarten Christian Party (UD/SMCP) de rug toegekeerd waardoor het kabinet van Leona Marlin-Romeo is gevallen.

marlinromeo1Dat meldt The Daily Herald. Het tweetal is al begonnen met het formeren van een nieuw kabinet met de oppositie. Naar verluidt maakt Frankie Meyers, die onlangs als eenmansfractie in de Staten verder ging, geen deel uit van de ingezette onderhandelingen.
Sarah Wescot-Williams (UD MP) heeft tegenover The Daily Herald bevestigd dat er een nieuwe coalitie in de maak is. De krant heeft vernomen dat het gaat om een coalitie met National Alliance (NA) en United St. Maarten Party (US Party).


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).