Al het nieuws

Philipsburg - Statenleden Luc Mercelina en Chanel Brownbill hebben de partij The United Democrats/St. Maarten Christian Party (UD/SMCP) de rug toegekeerd waardoor het kabinet van Leona Marlin-Romeo is gevallen.

marlinromeo1Dat meldt The Daily Herald. Het tweetal is al begonnen met het formeren van een nieuw kabinet met de oppositie. Naar verluidt maakt Frankie Meyers, die onlangs als eenmansfractie in de Staten verder ging, geen deel uit van de ingezette onderhandelingen.
Sarah Wescot-Williams (UD MP) heeft tegenover The Daily Herald bevestigd dat er een nieuwe coalitie in de maak is. De krant heeft vernomen dat het gaat om een coalitie met National Alliance (NA) en United St. Maarten Party (US Party).


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.