Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters

Philipsburg - Het kadaster van Sint Maarten heeft er een nieuwe hypotheekbewaarder bij: Marie de Weever.

deweever Zij is gisterochtend door gouverneur Eugene Holiday benoemd in haar nieuwe functie. De Weever heeft een schat aan werkervaring en is op de hoogte van alle ins en outs bij het Kadaster, waar ze al vele jaren werkt. Chef van het kabinet, Wilgo Lieveld, roemde haar ook voor haar bijdrage aan het wegwerken van de achterstanden waar het Kadaster nog steeds mee kampt. De ceremonie werd gehouden in het Kabinet van de Gouverneur in het bijzijn van Robert Boekhold, interim-directeur van het Kadaster, voorzitter van het registerkadaster Louis Crastell Gumbs en Sidney De Weever. Minister van Financiën Perry Geerlings heeft De Weever gefeliciteerd en kijkt uit naar de uitstekende service die zij steeds biedt aan de bevolking van Sint Maarten.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.