Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters

Philipsburg - Het kadaster van Sint Maarten heeft er een nieuwe hypotheekbewaarder bij: Marie de Weever.

deweever Zij is gisterochtend door gouverneur Eugene Holiday benoemd in haar nieuwe functie. De Weever heeft een schat aan werkervaring en is op de hoogte van alle ins en outs bij het Kadaster, waar ze al vele jaren werkt. Chef van het kabinet, Wilgo Lieveld, roemde haar ook voor haar bijdrage aan het wegwerken van de achterstanden waar het Kadaster nog steeds mee kampt. De ceremonie werd gehouden in het Kabinet van de Gouverneur in het bijzijn van Robert Boekhold, interim-directeur van het Kadaster, voorzitter van het registerkadaster Louis Crastell Gumbs en Sidney De Weever. Minister van Financiën Perry Geerlings heeft De Weever gefeliciteerd en kijkt uit naar de uitstekende service die zij steeds biedt aan de bevolking van Sint Maarten.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).