Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - De vermoedelijke dader van de beschieting van een vrouw op Sint Maarten is later dood langs de kant van de weg gevonden. Het is niet duidelijk hoe hij om het leven is gekomen.


De politie meldt dat de man, die volgens de lokale pers bekend stond onder de naam Ice Man, donderdagavond rond 20.00 uur op zijn vrouw schoot na een ruzie in Dutch Quarter. De vrouw werd in een been geraakt. De verdachte reed vervolgens weg in een goudkleurige SUV. De vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.
Een half uur later, terwijl het onderzoek nog gaande was, kwam het bericht dat de verdachte was gevonden in een rooi langs Carrot Road in South Reward. Hij vertoonde geen tekenen van leven. De politiearts verklaarde hem dood, maar de doodsoorzaak is uit het onderzoek niet duidelijk geworden. Het lichaam is in beslag genomen.
Volgens The Daily Herald waren er geen uiterlijke tekenen van geweld. De buurt is door de politie uitgekamd. De auto waarin de verdachte was gevlucht is later aangetroffen in de buurt van het Milton Peters College.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).