Van onze redactie
Havana - Unilever bouwt op Cuba voor 35 miljoen dollar een fabriek voor Omo, Rexona, Lux en andere merken, waarmee het Brits-Nederlandse bedrijf zijn positie op het eiland versterkt, zo schrijft Het Financieele Dagblad.
Unilever heeft toestemming gekregen voor een joint venture met het Cubaanse Intersuchel.
Met het nieuwe bedrijf hoopt Cuba de import van fabricaten te kunnen reduceren en banen te creëren. De fabriek komt in een speciale bedrijvenzone voor buitenlandse investeringen en innovatie.
De overeenkomst werd aangekondigd met de ondertekening van een protocol, bijgewoond door minister van Buitenlandse Handel Lilianne Ploumen, die op handelsmissie is op Cuba.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).