Van onze redactie

San José - Twee Nederlandse vrouwen zijn in Costa Rica aangehouden toen ze het land binnenkwamen met ruim 85.000 euro voor een groot deel in het lichaam van een van de twee vrouwen verstopt.

Plaatselijke media melden dat de vrouwen van 35 en 41 jaar donderdag arriveerden op de internationale luchthaven van de hoofdstad San José met een vlucht uit Madrid. Beiden hadden circa 7.500 euro in hun handbagage. De 35-jarige vrouw bleek circa 70.000 euro in haar lichaam te hebben verstopt.

De twee konden geen verklaring geven over de herkomst van het geld. Daarom worden ze wegens het witwassen van geld vervolgd.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).