Aardig en informatief stukje over fluor op de middenpagina van de maandageditie van het Antilliaans Dagblad. Jammer dat de schrijfster het meest essentiële vergeet. In welke concentraties fluoride giftig is. Zeker niet in de microscopische concentraties waarin het aan ons drinkwater toegevoegd wordt, ter opbouw van skelet en gebit. Want sporenelementen hebben we nou eenmaal nodig. Sporenelementen van stoffen die in hoge concentraties uitermate giftig zijn.
Maar goed, helaas hebben we ‘conspiracy theory believers’ die ervan overtuigd zijn dat onze overheid erop uit is ons allemaal langzaam te vergiftigen.
Voor deze mensen heb ik maar één advies: zwem nooit in zeewater. Daar zit fluoride in. Je zou er maar Multipele Sclerose van krijgen.
Eric de Brabander (tandarts),
Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.