In uw krant van 27 augustus meldt u op de voorpagina ‘Normering ONV’S must’. Dat is interessant, vooral omdat ik in mijn bijdrage van 8 augustus jl. reeds aangaf: ,,Misschien zouden we op Curaçao er eindelijk aan moeten denken om meer marktconform te gaan werken door meer energiebedrijven op het eiland de gelegenheid te geven zich te kunnen vestigen, snel loskoppelen van de regering is een must, alsmede een andere maatregel zou kunnen zijn een (minderheids)privatisering waardoor bij een monopolistisch nutsbedrijf als Aqualectra een echte ondernemingscultuur ontstaat. Een uitgebreid onderzoek naar dit nutsbedrijf zou zeker niet misstaan.”
Soms zijn bijdragen van gewone meedenkende burgers zo gek nog niet.

J. Martina, Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.