Dat minister Navarro zich zo inzet om de criminaliteit op Curaçao te bestrijden en zelfs er niet voor schuwt om het politieapparaat op te schonen, vind ik zeer te waarderen. Dit ondanks alle bedreigingen die hij te incasseren krijgt. Ook zijn pogingen om met de campagne ‘Ta basta awor’ het eiland te ontwapenen, verdient steun. De terreur van de criminaliteit maakt veel mensen angstig, monddood en staat bovendien de persoonlijke - en economische ontwikkeling in de weg.
Vanwaar en waartoe al die bedreigingen aan het adres van iemand die bezig is om rust te brengen?
Ook het feit dat de voltallige PS-fractie in de Staten de neiging heeft zich lijnrecht tegen deze regering op te stellen, baart mij zorgen. Waar zijn ze eigenlijk op uit? Op dit moment is een regeringscrisis m.i. onverantwoordelijk en volstrekt onacceptabel. Hopelijk is de PS-fractie het met me eens dat een alternatieve coalitie rampzalig kan uitpakken.

Marjorie Kort,
Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).