Terwijl in Venezuela het volk op straat opkomt tegen de corruptie in zijn land, dankzij de socialistische elite die ontstaan is onder het regime van wijlen president Chávez, probeert deze elite te redden wat er te redden valt. Op woensdag 26 februari reist de vicepresident van PdVSA, Asdrubal Chávez (duidelijker kan het niet), volgens het Antilliaans Dagblad van 20 februari, naar Curaçao om een MoU te tekenen voor de modernisering van de Isla. De ratten verlaten het schip? Of is men tot bezinning gekomen? De bal ligt nu aan onze kant. Sluiten we onze ogen voor de ellende in Venezuela en tekenen we zelfzuchtig mee of tonen we moed en kiezen we eindelijk voor een nieuwe onafhankelijke, economische toekomst?
Orlando Meulens,
Nederland

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.