Een aannemer is begonnen met het leggen van een nieuw loopdek op de Emmabrug onder verantwoordelijkheid van CPA. Mijn eerste indruk is het volgende: het leggen gebeurt niet erg professioneel, geen gelijke afstanden tussen de planken, als afstandhulpmiddel gebruikt men schroeven. Als men zo doorgaat dan ziet het er straks optisch niet fraai uit!
Ten tweede zou men het waterprobleem opgelost hebben wat de oorzaak was van het wegrotten van het vorige loopdek. Hier zet ik mijn vraagtekens bij, ik denk dat het probleem helemaal niet is opgelost en zelfs erger gemaakt door het niet netjes leggen van de planken plus heeft men nu aan één zijde aan de onderkant één schuin kantje afgezaagd, terwijl dit bij de vorige planken aan beide zijden was. Het afgezaagde is nu wel iets groter, maar door het maar aan één kant te doen is het resultaat hetzelfde als daarvoor, dus geen betere afvoer van het water. Mijn advies is om onmiddellijk te stoppen met deze werkzaamheden en advies aan te vragen bij een aantal experts, zoals de universiteit.
Henk Pasman, Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.