In het Antilliaans Dagblad van deze week las ik dat u als minister een maandsalaris van 14.000 gulden verdient. Een salaris waarvoor menig Curaçaoënaar zeven maanden tot een jaar moet werken.
Desondanks slaagt u erin om voor de functie van toezichthouder bij de Fundashon Kas Popular (FKP), een organisatie die zeer relevant is voor de volkshuisvesting en waar vele miljoenen gemeenschapsgeld in omgaan, personen voor te dragen die nog niet eens hun zwemdiploma of veterstrikdiploma hebben behaald.
Minister Balborda, een dergelijke voordracht (volkomen terecht afgewezen door de Stichting Bureau Toezicht en Normering Overheidsentiteiten, SBTNO) had nog niet iemand gedaan die een jaar moet werken voor uw maandsalaris. Bent u het daarom niet met mij eens dat het tijd wordt dat u uw ministerspost opgeeft en terugkeert naar de functie waarvoor u bent opgeleid, en dat is het berekenen van telefoon- en autovergoedingen van werknemers als HRM-assistent?
Margret Smeets, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).