Dit zijn foto’s uit het archief uit de tijd dat Aeroclub Escuela Caribe fly-ins organiseerde in het weekend met onder andere de Aeroclubs van Venezuela. Je kunt de enorme hoeveelheden kleine vliegtuigen zien die naar Curaçao kwamen om deel te nemen aan de programma’s die Escuela Caribe gaf voor bezoekers, met medewerking van het toeristenbureau van die tijd. Nu lijkt het alsof de autoriteiten geen interesse meer hebben in dit soort alternatief toerisme.
Het is een enorme schade dat onze bewindslieden niet geïnteresseerd zijn in dit type toerisme. Wat daarvoor de reden is, is bij ons niet duidelijk. Maar we zullen dit soort zaken naar voren blijven brengen.
Henri Veeris, Curaçao

vliegtuig


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.