Dit zijn foto’s uit het archief uit de tijd dat Aeroclub Escuela Caribe fly-ins organiseerde in het weekend met onder andere de Aeroclubs van Venezuela. Je kunt de enorme hoeveelheden kleine vliegtuigen zien die naar Curaçao kwamen om deel te nemen aan de programma’s die Escuela Caribe gaf voor bezoekers, met medewerking van het toeristenbureau van die tijd. Nu lijkt het alsof de autoriteiten geen interesse meer hebben in dit soort alternatief toerisme.
Het is een enorme schade dat onze bewindslieden niet geïnteresseerd zijn in dit type toerisme. Wat daarvoor de reden is, is bij ons niet duidelijk. Maar we zullen dit soort zaken naar voren blijven brengen.
Henri Veeris, Curaçao

vliegtuig


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).