Niettegenstaande wat wel of niet zou zijn gebeurd rondom die poepende hond, vind ik dat onze 'held' Dean Rozier wel wat meer support heeft verdiend. Uit de hand gelopen discussie of een bijzonder vreemde reactie van een politieagent, die toch wel wat in haar/zijn mars moet hebben om met mensen om te gaan. Dean Rozier heeft op krachtdadige wijze zijn kop uitgestoken om onze democratie te redden, daarom namens mij: Dean, Hopi forsa!
Andere werkelijke delicten uit die tijd van Dean Rozier, waartegen hij optrad, blijven tot op deze dag onder de bekende politieke deken en daarom lopen de echter daders nog altijd vrij rond. Ik vond de uitleg van de vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie gewoonweg meer dan slap en naïef, bah!
Jan Jonkman,
Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.