In de persconferentie heb ik zowel premier Mark Rutte als onze eigen premier Ivar Asjes niet over de gezondheidszorg op Curaçao horen praten. Laat Mark Rutte a.u.b. een bezoek brengen aan de erbarmelijke kamers in ons nationaal ziekenhuis, het St. Elisabeth Hospitaal. Wees ook niet bescheiden om hem de kapotte vloeren van de hoofdgang van de eerste verdieping te laten zien.
Hopelijk zal premier Mark Rutte dan zijn best doen om de Nederlandse regering samen met de Europese Unie en eventuele anderen, ten minste 50 procent van de kosten van een nieuw ziekenhuis voor hun rekening te nemen.
Onze regering hoeft zich ook niet te schamen om een zodanig verzoek namens de bevolking van Curaçao aan premier Mark Rutte te doen.
Felix D. Pinedo, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.