Vaak vragen lezers aan mij of ingezonden stukken wel helpen? Hier een voorbeeld dat het wel helpt. Sinds ongeveer twee jaar ben ik bezig geweest met de Nederlandse overheid om de verkeerde informatie over het Koninkrijk der Nederlanden op de Nederlandse website rijksoverheid.nl aangepast te krijgen. Als eerste een ingezonden stuk en vervolgens vele e-mails naar Postbus 51, ministerie van Koninkrijksrelaties, Gevolmachtigde minister van Curaçao en september vorig jaar een persoonlijk gesprek met de heer Van der Wulp, vertegenwoordiger van Nederland te Scharloo. Resultaat is dat de informatie nu eindelijk keurig is aangepast, duidelijk en to the point is voor delezer.
Ik had graag gezien dat de informatie over het Koninkrijk der Nederlanden op een aparte website had gestaan maar misschien komt dit nog een keer. Boodschap om iets voor elkaar te krijgen is stug volhouden. Afgelopen maandag heb ik een ingezonden stuk en een e-mail aan minister-president Ivar Asjes geschreven over ‘Samen kunnen we het’. Helaas heb ik hierop nog geen antwoord ontvangen. Vandaag krijgt minister-president Asjes een herinnering.
Henk Pasman,
Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.