Super Retail: Excuses voor uitspraak kopt uw krant van donderdag 18 april.
Robert Jagt, managing director heeft liever geen Èxtra- en Vigilantepubliek in de DA-store en excuseert zich later maar even voor zijn uitspraak.
Nu worden we de laatste tijd weer behoorlijk getrakteerd op allerlei uitspraken van verschillende pulpfiguren, hetzij in een pulpprogramma uit Nederland of zoals nu weer deze managing director en begin ik langzaam maar zeker toch mijn ernstige twijfels over dergelijke lieden uit te spreken, met name of zij wel goed zitten binnen een multiculturele samenleving en raad de directie van Super Retail toch aan deze mijnheer op wel zeer korte termijn naar Nederland terug te roepen. Wellicht voelt hij zich prettiger in een omgeving waar uitsluitend de Telegraaf gelezen wordt.
J. Martina,
Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.