Toch wel tot mijn grote verbazing heeft UTS/Onenet tot op heden in het geheel geen excuus aangeboden voor het grote ongemak en de schade die ze in de afgelopen twee weken dat er storingen waren aan mij en alle abonnees hebben veroorzaakt. In die periode was ik/waren wij afgesloten van onze zakelijke en sociale contacten. Ik moet toegeven: nadat ik afgelopen maandag een ingezonden brief had geplaatst, werd ik direct door een van hun managers gebeld. Via hun en mijn computer, online, konden er correcties worden doorgevoerd waardoor de problemen door een noodgreep bij mij gedeeltelijk werden opgelost. Door mijn vrienden werd aan mij gevraagd: ,,Toonchi, wat stel jij je nu voor van een excuusbrief van UTS/Onenet.”
Mijn antwoord aan mijn vrienden: ,,Wat ik heel normaal zou vinden is een duidelijke excuusbrief naar de klant toe en verder een aanbieding van een korting van 50 procent van het maandabonnement op Onenet. Immers, als klanten hebben we meer dan twee weken onze Onenet-accounts niet kunnen gebruiken, we werden geplaagd door ‘non-service’ van Onenet.” Heel belangrijk vind ik dat de technische problemen op hoog niveau worden opgelost en dan daarnaast natuurlijk die excuusbrief met het kortingsaanbod. Misschien kan het management van Onenet zelf nog iets bedenken van een extra cadeautje als vergoeding voor het ongemak. Nou Onenet-management, laat eens zien wat we van u mogen verwachten.

Toonchi Diepstraeten,
Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.