Op mijn vraag aan Openbare Werken waarom niet eerst de vangrails geplaatst zijn op de nieuw geopende vierbaansweg tussen Betèsda en de rotonde Julianadorp kreeg ik het volgende antwoord: ,,Omdat hier beplanting aangebracht zal worden en geen vangrails.”
Daarom zijn ook hoge banden toegepast in de middenberm. Dit kan in mijn ogen niet vanwege veiligheid en het voorkomen van ongelukken op dit gedeelte in de toekomst. Ik zal hierover vragen stellen aan de overheid via de Landsverordening openbaarheid van bestuur (LOB).
Daarnaast heb ik de Statenleden hiervan op de hoogte gebracht. De overheid mag uitleg geven als het vandaag of morgen fout gaat op dit weggedeelte. Overheid, nogmaals mijn advies: haal bewaken van veiligheid weg bij onder andere Openbare Werken en brandweer en richt een onafhankelijke body op.
Henk Pasman, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.