Ik stond vanmorgen in de rij voor de stoplichten bij de Albert Schweitzerschool toen er een hele grote SUV-bak aan kwam rijden, versierd met allemaal Pueblo Soberano-vlaggetjes versierd.
Op zich is het geen bijzondere gewaarwording: iedereen mag kiezen voor wie hij of zij wil; voor mijn part versieren ze hun auto met aluminiumfolie als ze dat leuk vinden.
Dan slaat die auto af, zet een stel kinderen bij de school af en rijdt verder. Ik dacht gelijk: hier heb je nou een voorstander van Pueblo Soberano, de partij die zo anti-Nederland is als de pest, die alles haat wat uit Makambia komt, die wél het Nederlands onderwijs kiest boven het Papiamentstalige onderwijs van Monk en consorten en toch niks met Nederland te maken wilt hebben.
Wat een stelletje hypocrieten zijn het toch: They talk the talk but don’t walk the walk!
Ik blijf lachen op deze klip want ik heb nog nooit van mijn leven zo’n circus gezien!
Arthur Donker, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.