Ik verwijs naar ons telefoongesprek van gisteren over het ingezonden stuk, ondertekend door een Dennis Engelhardt. Zoals ik u aangaf, is mijn naam ook Dennis Engelhardt (ID: 1972.12.25.04) en ben ik werkzaam geweest bij het MOT. Thans werk ik als compliance manager bij een financiële instelling, namelijk Girobank. Het stuk wekt ten onrechte de indruk op dat ik de auteur daarvan ben. Enkele personen hebben mij reeds hierover aangesproken. Daar ik hiermee niets te maken heb, heb ik meteen contact met u opgenomen om dit duidelijk te maken. Door mijn functie kom ik nooit in de publiciteit.
Dennis J. Engelhardt, Curaçao

Naschrift redactie: Bovenstaande heer Dennis J. Engelhardt reageert op een ingezonden brief ‘MOT versus OM’ gisteren in deze krant die de redactie woensdag had ontvangen en werd ondertekend met ‘Dennis Engelhardt’. De redactie heeft vooralsnog geen reden aan te nemen dat genoemde ingezonden brief niet authentiek is en lijkt het er dus op dat er meer personen zijn met dezelfde naam.

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).