Uw krant kopte onlangs dat ministeries 6 procent moeten bezuinigen. Wat wel opvallend is, is dat in deze regering nog Statenleden zich geroepen voelen hun eigen pensioenen, uitgaven, reizen en ontvangen salarissen voor wanbeleid onder een vergrootglas te houden.
Het is gemakkelijk dit wanbeleid af te wentelen op de Curaçaose bevolking en zodoende zelf buiten schot te blijven. Met alle onbeschofte uitlatingen van Helmin Wiels de afgelopen dagen zou het hem sieren als hij daar zijn mond een keer over open zou trekken in plaats van haat te zaaien en andere onzin te blaten. En wellicht kan hij vaker op eigen kosten op en neer naar Nederland gaan. Hetzelfde geldt voor alle Statenleden.
Shame on all of you.
J. Martina, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).